My site
Neljapäev, 2025-01-09, 04:03
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
UDB pordi Suunamine(Töötab)(ELION!!)
kutsaDate: Pühapäev, 2009-11-01, 17:30 | Message # 1
Site Manager
Group: Administrators
Awards: 1
Status: Väljas
Tere

Ma õpetan kuidas avada UDB porti(PEAB olema tellitud lahtised pordid, Need on TASUTA!!)
Alustame:
Windowsi vasakul nurgas on nupp "START" Või siis windowsi logo, klõpsi sinna, sealt vajuta run ja run i kirjuta "cmd" (Ilma jutu märkideta) ning sinna kirjutate "ipconfig"(Ilma jutu märkideta) ning siis vaata Local Area connectioni alt Default Gateway
Oleme siin:
;
Näed seal kus mu hiir on seal on Default Gateway, jäta see meelde või jäta see lahti ja kirjuta neti aadressile oma Default Gateway.
Kui oled sees siis sealt Toolbox>Game and applications sharing, nüüd oleme siin:

;
Sealt altpoolt vajuta "Assign a game or application to a local network device"
Nii kui seal oleme siis vajuta alt " Create a new game or application "
Name:[Mingi porti kirjeldav nimi, nagu näiteks "Call of duty 4"
Nii allpool pange märge "Manualy entry port maps"(VMS, peast panin)
nii nüüd vajuta edasi,nii nüüd oleme kohas kus porte avada , Näiteks ma tahan avada porti 8080 siis mul on nii:
;
Nüüd vajutage add!
Ja nüüd kui tulid need portide näidised ette siis vajuta uuesti "Game & Application Sharing" nüüd vajuta jälle "Assign a game or application to a local network device" Ja nüüd peaks olema seal listis sinu port, klõpsa sellele ning Vali oma arvuti ja vajuta Add
Nii, oleme jõudnud peagu lõppu, vaja veel ju testida! SUl on vaja üht progre ja selle saad SIITNing sellega testidki ära.
Lõpp,
Headaega

• Page 1 of 1
  • 1
Search: