My site
Esmaspäev, 2024-05-06, 11:57
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Site menu
Our poll
Hinda
Total of answers: 475
Statistics

Hetkel sees:::: 1
Guests: 1
Kasutajad:::: 0
Login form
Main » 2010 » November » 18 » TaekBang arutelu: Bisu ja Stork küsitletud
10:05
TaekBang arutelu: Bisu ja Stork küsitletud
Daily Esports küsitletud TaekBang (Bisu ja Stork) ligikaudu edu LeeSsang (Flash ja Jaedong), samuti mis praegu on tagasi Protoss rassi alates edu.
Image
Daily Esports on küsitletud duo, kes moodustavad mida fännid viidata kui TaekBang: KR Taek Yong "Bisu 'Kim ja KR Byung Goo "toonekurg" Song.

Küsis, mida kaks mõelda LeeSsang (Flash ja Jaedong) ja nende edu:

"Stork: Muidugi ma olen väga kade. Ma olen kade, et nad on alati ässad oma vastavate võistkonda. In Khan, nii Jangbi ja Great tihti mängida ässa tuletikud; minu võimalused isegi esinev koosseis on vähenenud . Nii et ma olen armukade vastete arvu nad saavad mängida, ja muidugi nende win suhe.

Bisu: Ma olen ka väga kade. Mõlemad mängijad on tõesti käibel (naerab). Kuna praegune kaardid on nii ebasoodsad Protoss, seal tõesti ei ole palju ma teha saan. "


Milliste probleemide Protoss näod kõrvale kaarte:

"Bisu: kõige silmatorkavama probleem on, et seal tuleb rohkem tasakaalustatud üksuse AI. Palju üksused on tõesti loll. (Naerab) Take reavers ja dragoons näiteks, nad on tõesti vaesed AI. Kasutamisel dragoons nad vahel olge vaid paigal ja ei liigu. Ja reavers sageli tulistada scarabs mis ei plahvatada. Vultures on nii odav teha, kuid sa ei pea kunagi kaevanduste mis ei plahvatada; võrdlemisi, kallis röövel on rämps scarabs. See ei ole õiglane .

Stork: Nii et miks meie üksused on nõrk. In hetkeks, kui sa ei maksa tähelepanu, kõik üksused muutuvad jäätist. Sama kehtib Zerg-kui teil on aeglasem poolt lihtsalt teine, kõik on läinud. (Naerab) Sa pead, et kontrollida oma osakuid, aga see on raske mitte närvi ajal televisioonis mängudel, nii hea tõrje on raske. "


Bisu oli slumping, varase üksikute liigas väljub viimane hooaeg mängija oma väärikus, kuid uus hooaeg Proleague on praegu täiuslik 10-0. Stork teisalt on underwhelming sel hooajal, kuid tegi seda poolfinaali viimati OSL ja surusid Jaedong viis mängu.

Need kaks legendaarset Protoss mängijad on nii kahe eliit mängijate oma põlvkonna, vaid tuntud väga erinevad matchup võimete ja isiksused. Bisu on tuntud oma PvZ, vastupidiselt enamikule Protoss mängijad, kõige suurepäraselt esile tema slaying "The Maestro" Päästja kui Zerg oli veel bonjwa režiimis. Vahepeal toonekurg on tuntud oma muljetavaldav PVT, võites tema ainus OSL selles matchup. Bisu peetakse introvertne ja mõnikord peetakse ülbe. Stork on väljunud ja isegi tema BM (halb viisil) tuleb üle kui humoorikas Lääne-fännid.

Bisu on üks neljast mängijat võita kuldmärk koos oma kolme MSL tiitleid. Stork on üks OSL pealkiri ja WCG pealkiri aga ka tapsid hõbemedalit, teenides talle hüüdnime "Silver Surfer".

Allikas: TeamLiquid (tõlgitud)
Views: 779 | Added by: kutsa | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Calendar
«  November 2010  »
EsTeKoNeReLa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Entries archive
Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits